torsdag 3. juni 2010

Sommerstemning!

Det var en perfekt dag på Hoppestad igår; Sol, varme, triatlon og duatlon. Vanntemperatur var diskusjonstema før start. Og etterpå. En veldig upålitelig temperaturmåler viste 18,1 grader. Kroppen sa at det var 14.

Vi ble 4 menn i våtdrakt, og Marie og debutant Erlend Piil (Ironcowboys) på duatlon.

Det var tydelig at navigasjon i vann ikke hadde vært prioritert for enkelte av deltagerne, Hårek konkluderte med at svømmefelt på 2000 deltagere er mer disiplinert enn 4 urokråker i Hoppestadelva. Urokråka var Fredrik. Det hjelper lite med runder i bassenget når man ikke klarer å svømme langs elvekanten.

Fredrik tok føringen i skiftesone 1 og cruiset inn til seier i lett motvind på en tid kun 18 sek bak løyperekord. Jon var ikke langt bak Fredrik, mens Geir med sin eksplosive muskulatur spurtet fra Hårek.

Marie satte ny løyperekord for damer i duatlon med over to minutter.

Erlend har nesten lovet å komme tilbake igjen til Hoppestad.

Resultater ligger her. Du må gå til arket med riktig dato.

4 kommentarer:

 1. Takk, det var jo usedvanlig snilt å skrive at jeg ikke var langt bak Fredrik. For at det ikke skal bli avslørt, please ikke legg ut resultatene.. ;-)

  SvarSlett
 2. Veldig morro! Uansett gøy å komme før sjefen i mål:-)

  SvarSlett
 3. Jon: Greit med en snill snart, redaksjonen (les:meg) var tydeligvis i godt humør. Gleder meg allerede til neste Hoppestad Tri. Også håper vi Piil også blir med igjen.

  SvarSlett
 4. Øyvind Lillehagen14. juni 2010 kl. 14:16

  Å, jeg kjenner jeg gleder meg til Torsdag allerede!

  SvarSlett