torsdag 1. juli 2010

Telemarksmesterskap i triatlon!


Vi har kåret Telemark's beste triatleter. Vi fikk ny deltakerrekord med 21 til start. Vi fikk nye rekorder for både damer og menn. Best av alt, idag var det med mosjonister!

Brita Mustad satte løyperekord for damer på 52,48! Brita har en "pause fra triatlon". Vi tror at dagens prestasjon var på nivå med landets beste kvinnelige triatlet, Kristin Lie.

Per Gunnar Mustad satte løyperekord for herrer på 49,04. Han var førstemann under drømmegrensa på 50 minutter. Brita og Per Gunner er gift og stiller for Langesund Triathlon. Et ganske sprekt ektepar altså.

Det var høyt nivå på de åtte beste i dag. Det var jevnt i toppen og kamp om seieren. Christian Wiig Bøen kommer også under 50 med 49,48. Øyvind Lillehagen ble nummer tre med 50,12. Den gamle løyperekorden hadde Christian med 50,15.

Det var ikke en spesielt rask dag, pga vind på syklingen. Men det var varmt i vannet og fantastisk sommervær. Det var tilskuere og familier som heia og lagde liv.


Det beste av alt var likevel at vi endelig fikk bredde, slappe mosjonister og debutanter. Vi fikk se Euoropris-drakter. Vi fikk endelig se deltaker med Europris-drakten vrengt. For å finne ut hvem, så må du se på bildene. Vi fikk se deltaker med startnummvesten på utsiden av våtdrakta. Vi sier ikke hvem, men det viste seg å ikke være en fordel i skiftesonen. Vi fikk se kollegaer fra Bouvet som hadde brutalt prestisjeoppgjør. Seirende ut av den duellen gikk samme mann som hadde våtdrakta vrengt. Vi fikk ny rekord i ung deltaker ved Markus Finholt på 12. Det var tilskuere som skjønte at de burde ha deltatt.

Etterpå var det grilling i målområdet. Det var skryt og jug og god stemning.

Her ligger dagens resultater!

Bilder er lagt inn på slutten av albumet. Det er lagt inn flere nye bilder i døgnet etter konkurransen. Send gjerne inn egne bilder til hoppestadlekene at gmail dot com.

Oppdatert adelskalender her.

Neste konkurranse er 15. juli. Deretter er det en måneds pause, før vi fortsetter langt utover høsten.

5 kommentarer:

 1. Jeg er dessverre i Oslo og rekker ikke tilbake i tide. Håper å se første tid under 50 min denne gangen.... :)

  SvarSlett
 2. Dette var en fantastisk opplevelse.. Og med litt hjelp fra en grei deltager fikk jeg snudd drakta og fulgt Hårek i land på svømminga... Dette blir ikke siste gang..

  Mvh
  Anders

  SvarSlett
 3. Noen glemte igjen et par gule solbriller. Hårek har de.

  SvarSlett
 4. Veldig morsomt å være med. Takk for supert arrangement:)

  SvarSlett
 5. Fantastisk oppmøte, supersterke tider. Brita og PG var jo helt i egen klasse...!!

  SvarSlett