torsdag 26. august 2010

Alltid fint vær under Hoppestadlekene


Syndefloden tok seg en liten pause mens vi skulle leke. Vi var 7 stykker, inklusive en duatlet. Vi hadde tre tilskuere, to som solgte mais og en ung kar som kom svømmende fra et par kilometer lenger nord for å se på.

Det var en sånn dag hvor ingen ville plage seg selv. Øyvind forsvarte seieren fra sist, men Gisle fulgte ham helt inn. Vinnertiden ble 49,36. Fredrik ligger i hardtrening for Barcelona og løp superfort. Bouvet (les: Hårek) hadde invitert IT-bransjen, men de ble kanskje skremt bort av regnværet. Bortsett fra Lars Erik som var skremt til start for å sikre at Bouvet alltid stiller med sistemann i mål. Den jobben gjorde han fint. Uten våtdrakt.

Dagens profil er Geir Høgås (bildet). Han er en trofast sliter på Hoppestadlekene. Han er mange ganger svart skjorte i Norseman og han er Norseman arrangør. Åsså har han gjort Ironman Zurich i sommer og skal gjøre en ironman i Barcelona i oktober. Gamle skiløpere er noen seige typer.

Dagens eneste funksjonær var et kamera som var tapet fast på målstanga. Det gikk tomt for strøm etter å ha tatt opp 56 minutter video. Hårek lover å lade opp kameraet neste gang. Men resultatene har blitt riktige.

Her er resulatene:

3 kommentarer:

 1. Dæven så kamera fungerte alikevel.. Iallefall nesten helt inn.
  Vått og kaldt føre, men alltid like moro!
  Øyvind

  SvarSlett
 2. Ser tiden du har satt stemmer bra på klokka mi stod det 56.30. De tre sekundene kan jeg få for innsatsen synes jeg.... Tror arrangøren må begynne og legge seg tidligere gamle mennesker trenger hvile:)

  Kanon morro og få være med....Vegar

  SvarSlett
 3. Bra Vegar! Da er resultatene fiksa, også adelskalenderen! Hårek

  SvarSlett