torsdag 16. september 2010

Terrengsykling ikveld!


Ikveld braker det løs på Hoppestad igjen. Bouvet inviterer til åpent, men nokså illegalt IKT Grenland - mesterskap. Bouvet stiller med siste mann i mål. På alle illegale idrettsarrangement er det veldig stuereint å stille med mørke solbriller og Mario Cipollini antrekk. Blir 42 km litt for langt, er det bare å sykle 21 km!
Grilling etter målgang!

1 kommentar:

 1. UFINT!
  Det var en stor glede å være med på gårsdagens vakre sykkeleventyr i regi av Bouvet og Hårek.

  Spesielt godt for meg var det å få matet mitt noe overutviklede og skrubbsultne konkurranseinnstinkt.

  Etter at kanonene forsvant allerde i de første bakkene i en egen tetgruppe ble jeg liggende i en gruppe med 4 som ble 3 etter første runde.

  Vi samarbeidet godt inntil vi tok igjen en tetgruppe wannabe - Lars Erik. Denne hyggelige karen som alle snakker så godt om. Ja, edel vare skal han vist være!

  Han var vist så sliten at han ikke kunne dra, så det ble det oss tre andre som gjorde.

  Så nærmer det seg spurt, og jeg har taktikken klar. Spurt handler jo om timing, timing og timing. Førstemann går - for tidlig. Andremann følger på - for tidlig. Så kommer jeg - med perfekt timing og er først under brua og skal bare seile inn i mål.

  Så skjer det! Lars Erik smetter forbi på innsiden og passerer meg! I en spontan blanding av frykt for å tryne og dårlige taperegenskaper roper jeg; UFINT!

  Så deilig å kjenne at konkurranseinnstiktet fortsatt er levende! Takk, Lars Erik. Du var rett og slett en stor taktiker med et velutviklet konkurranseinnstinkt. Gleder meg til neste år allerede:)

  Jørn Eriksen, Team Consulting

  SvarSlett