tirsdag 16. april 2013

Hoppestadlekene 2013

Hoppestadlekene 2013 presenterer en terminliste som er "back to basic". Iår står 2 arrangementer på terminlisten; torsdag 20. juni og torsdag 22. august. Begge disse dagene blir det triathlon som står på programmet. Begge disse dagene satser vi på stor deltagelse av både sykler med kurv og sykler med platehjul. 

Hoppestadlekene er lettbeinte arrangementer, som først og fremst blir morsomme fordi mange trivelige mennesker møtes til avtalt startstrek. Det koster ingenting å delta og arrangørene står stort sett alltid på startstreken.
Det kan hende det blir startnummer, bare fordi følelsen av å trekke på seg startnummer er fantastisk. Trafikkregler må følges til enhver tid, det er ingen form for løypevakter. 10 minutter før start går vi igjennom løypa i et samlet "pre-race" møte.

Hoppestadlekene 20. Juni er også åpent illegalt kretsmesterskap i triathlon. Vinneren får ingen premie, men kan tittulere seg med illegal kretsmester i triathlon. Denne klassen er åpen for deltagere som bor eller har bodd i Telemark. Deltagere som har bekjente i Telemark kan også stille i denne klassen.

Påmelding til denne klassen skjer torsdag 20. juni klokka 17.32 mellom staurene i skiftesone/målområdet. Påmelding utenom denne klassen skjer også på samme sted til samme tidspunkt.

Dukker denne karen opp?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar