fredag 23. august 2013

Triathlon var gøy på Hoppestad 22. august!


Det var en vidunderlig dag på Hoppestadlekene! Det var damenes og debutantenes aften. Og aller best. Det var debutantdamenes aften.

Her er resultatene: http://racesplitter.com/races/C3B380B20

Vi hadde ny rekord med 20 deltakere. Det var sommer og sol. Det var tilskuere og sjokoladekake og god stemning.

Vi liker spreke folk på Hoppestad. Løyperekorden er så god at det ville holdt til seier i norgescupen. Men det vi liker best er altså debutanter. Og aller best er det nok folk som ikke er blodtrente våger seg på å stille for første gang. Derfor var dette en fest.

Løypa er ikke merka og med god spredning i feltet var det nok noen litt bak i feltet som var litt ute og sykla på syklinga. De siste i mål har derfor sykla litt rundtomkring og litt for langt. Vi håpet å få en tid på over en og en halv time, men fikk da ny rekord med 1 time og 23 minutter.

Lengst fremme i feltet kjørte Lene Tangen veldig sterkt og ble totalt nummer 4 med en tid under 55 minutter. Kampen om seieren blant gutta ble akkurat den duellen som var varslet på forhånd. Stian Tveten og Christian Møller-Skau løp side om side inn i siste sving. Der gjorde Stian en genial manøver inspirert av rallycross og tok en etterlengtet og vel fortjent seier.

Nå har vi avslutta den femte sesongen av Hoppestadlekene. To triathlonkonkurranser var akkurat passe, en før sommerferien og en ved skolestart. Det høres ut som en ganske sannsynlig plan for neste år også.

Takk til maisbonden Erik Aas som synes det er bare hyggelig at vi bruker området til å leke, enda det var midt i maissesongen og plassen var full av kunder. Du er en helt!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar