tirsdag 23. juni 2009

Fredrik Inviterer!

Fredrik Mandt inviterer til fellestrening søndag 28.06 kl 09.30. Denne treningsøkta finner sted i Hoppestadlekene's eminente triatlonløyper. Men denne søndagen har vi god tid. Du kan kjøre så mange runder som du har lyst og tid til selv. Fredrik kommer til å gjøre følgende distanser: 2,660 km svømming (7 X 380 m i Hoppestadelva), 131,6 km sykkel (7 X 18,8 km i sykkel-løypa) og avslutningsvis 14,0 km løping (4 X 3,6 km i løpe-løypa). Traseen følger dermed Hoppestadlekene Treningstriatlon (se kart), vi bare kjører noen ekstra runder. Dette er en glimrende økt for alle som skal kjøre en ironman i sommer. Vi sørger for alt av mat og drikke selv, og bruker skiftesone som matstasjon underveis. Møt opp i god tid for utplassering og organisering av mat og drikke. Syklene låser vi inn i biler under svømming og løp. Hvem kommer?

Fredrik

7 kommentarer:

  1. hvis jeg får lurt rebekka til å være barnevakt, så er jeg med og kjører så mange runder som jeg får tid til...

    hårek

    SvarSlett
  2. Hårek.
    Du burde vel nevnt i invitasjonen at Fredrik ikke er helt god? Selv om det sikkert kommer frem "mellom linjene". ;-)
    Jeg og KA er i Aalborg og kjører mengetrening. Men 7x380m i Hoppestadelva!? Fredrik, du er ikke god!
    Jørgen

    SvarSlett
  3. Så så Jørgen. Her prøver jeg å rekruttere nye fjes til favorittsporten vår triathlon, også mer enn antyder du at jeg ikke er helt god..:)
    Jeg kan vel ikke si annet en: samme rapport tilbake! Mengdetrening i Aalborg...du vet at det finnes en Jomfru Anes gade der..
    Jaja..eplet faller ikke så langt fra stammen.
    Trivelig å være i samme båt, Melau!
    Fredrik:)

    SvarSlett
  4. Tjoho, flott tiltak.
    MÅ desverre på bursdagsfeiring til min mor, så jeg satser på å sykle til Horten og løpe en tur på søndag kveld. Ellers så er det bare å se på www.ironcowboys.us vi legger ut info felles treninger, bare å hive seg med.

    SvarSlett
  5. Jeg håper å få vært med :)

    Jan-Sigurd

    SvarSlett
  6. ...og varmt ble det..så fyktelig varmt :)

    SvarSlett